De EUR / USD markt

Op vrijdag begon ik handelspartners van de EUR / USD rond 05:00 EST en eindigden met twee stevige transacties. De USD / CHF, mijn gebruikelijke steunpilaar, was erg schokkerig en inconducive tot de handel http://www.optiesonline.com/ voor mij persoonlijk (zie screenshot hieronder), dus ik gewoon besloten om over te schakelen naar de EUR / USD, die veel vriendelijker leek.

 

De EUR / USD markt bleek zeer eenvoudig (screenshots hieronder). Prijs zijn twee mini-trends opgelopen tijdens het eerste deel van de ochtend en was in een twintig-pip bereik tussen 1,33689 (de dagelijkse pivot aangegeven met paarse lijn in onderstaande schermafbeeldingen) en 1,33881, die http://www.optiesonline.com/optie24/ ongeveer hoog voor de dag dat kwam net na 02:00.

Price deed vormen een steun rond 1,33803, die ik voor de call-opties hadden overwogen, maar ik was niet in staat om een goede set-up op het niveau te krijgen, aangezien ik niet een afwijzing van 1,33803 Lees het volledige artikel kregen toen het raakte op de 06:00 kandelaar. Vlak voor dat de markt opnieuw testte de dagelijkse piek van 1,33881 op 05:55 jumper kaars en kwam helemaal terug naar beneden. Maar ik kreeg niet een re-touch op een na kaarsen dus een put-optie nooit gekomen.

Uiteindelijk heb ik met mijn eerste handel van de dag, een put-optie, op de opening van de 07:35 kaars. Dit was niet echt een set-up kon ik slechts twintig minuten geleden hebben verwacht, maar de markt uiteindelijk de internetadres vorming van een gebied van weerstand op 1,33756. Tegen de tijd dat ik vond dat de handel, had prijs getest, verworpen, en onder dat niveau gesloten op vijf verschillende kaarsen in het laatste half uur of zo. Gezien het feit dat de EUR / USD was ook in het kader van een downtrend, heb ik besloten om de handel te nemen. Een weerstand plus een downtrend is meestal een solide basis voor een put-optie. Deze handel verroerde zich niet heel veel in de tien minuten dat het open was, maar het was klicke hier te gaan in mijn richting voor vrijwel de hele tijd toch. Ik geliquideerd met een twee-pip winnaar.

 

Mijn tweede handel van de dag kwam neer op een terugkomen van de dagelijkse spil niveau van 1,33689. Prijs aangeraakt en belandt in het niveau op 07:55 kaars, waardoor de spil niveau als een steunniveau te valideren. optiesonline Daarom nam ik een call-optie op de aanraking van 1,33689 op de volgende kaars. In eerste instantie is de markt brak ongeveer vier pitten onder mijn entry point, maar gelukkig bleek het gewoon een valse pauze. Deze handel eindigde als een vier-pip winnaar.

 

Hoewel ik niet verder na dat punt de handel, de putoptie secundaire set-up een back-up op het niveau 1,33756 zag eruit als een goed waard. Ik heb echter gediskwalificeerd verder callopties de spil niveau beschouwing toekomst vanwege de valse pauze die op de laatste transactie heeft plaatsgevonden, naast het feit dat de markt geheel in een downtrend op dit punt.

 

Ik hoop dat iedereen is heel goed te doen met hun handelspartners of op zijn minst op het pad naar hun weg vinden als net beginnen. Als u vragen hebt, laat het me weten, en ik zou blij zijn om te helpen. Sommige van de beste advies dat ik kan geven, in het algemeen, zoals ik al een paar keer hier in mijn blog heb reitereated, is een strategie die werkt en stok mee.Door de reeks van artikelen die ik schrijf, ben ik gewoon het geven van een vertolking van een strategie die werkt, althans voor mij persoonlijk. Aan de andere kant, het beheer van geld en de handel in de psychologie zijn zeer belangrijke onderdelen te beheersen, maar ook, dat alleen in de tijd kan komen.

Een van de eenvoudigste, maar de meeste effectieve, stukken van de handel advies dat ik ooit heb gehoord is voor de behandeling van uw handel als een bedrijf. Het is bijna cliché in de natuur, maar het is iets dat heeft me geholpen om volledig onpartijdig door te helpen bij de handel niet te behandelen als iets spannends of iets dat emotie beweegt binnenkant van je wordt, maar eerder als een reeks van zakelijke transacties of beslissingen. Het is alsof het bedrijf is uw handel en u bent het hoofd van het bedrijf de uitvoering van de beslissingen. Geen succesvolle onderneming die er omgaat met haar zakelijke beslissingen in een emotionele manier, en heel vaak ze worden gepland of doordacht op voorhand, vergelijkbaar met hoe behandel ik al mijn eigen handel beslissingen. Als je tactiek als Martingale-stijl beheer van geld bent te trekken, waarbij transacties die niet noodzakelijk zijn als gevolg van hetzij ongeduld of verveling, en dingen van die aard, bent u simpelweg uw effectenrekening bij een enorm risico. Het is echt niet anders dan zetten een aap aan het hoofd van uw bedrijf. Het is gewoon niet gaat werken.

Ook op maandag (12 augustus 2013) Ik zou een ander hebben 60 seconden opties blog bericht klaar, omdat ik weet dat veel mensen die er belang bij hebben. Bovendien, afhankelijk van hoe mijn tijdschema werkt in september, kan ik waaronder enkele spot forex materiaal in mijn blog, als goed. Ik blijf mijn forex trading vrijwel het hele jaar door op dit punt, maar de binaries zijn voornamelijk alleen iets wat ik kan veroorloven om te doen als ik het tot mijn beschikking tijd. Maar ik zal zien hoe het gaat. Bedankt voor het lezen!